Monday, 3 March 2014

Testimoni ESP Shaklee | Kulit anak cantik dan gebu !

Phewww mommy-mommy kat luar tu tak jeles ke tengok kulit humaira ni cantik,gebu dan halus je.. Meh dekat-dekat nak cerita sikit, kalau nak bagi kulit anak kita cantik,gebu dan selembut bak sutera tu,mommy-mommy kena la minum ESP Shaklee yang sememangnya yang terohsem ! Haaaaa, 1 canister hanya rm150 untuk semenanjung Malaysia. Tapi kalau mommy-mommy nak lagi murah,boleh calling-calling,text, atau wassup Nira ye..

Dahla membebel,jom kita tengok baby humaira yang comel lotey ni dan apa yang mommynya ambil sebelum kelahirannya. Meh baca jap apa cita mommy humaira ni.

Testimoni sendiri pengambilan ESP bermula dr sblm kahwin hingga mempunyai cahaya mata.. 

SEBELUM KAHWIN- Niat nk cantik dan nk kurus. Alhamdulillah tercapai hajat tu sblm naik pelamin.

SELEPAS KAHWIN- Niat nk dapat anak awal memandangkan perhubungan jarak jauh yg menyukarkan utk bertemu. Alhamdulillah xsampai setahun dh hamil dgn izinNya.

SEMASA HAMIL- Sebagai supplement utk kuatkan rahim memandangkan bekerja di kawasan pedalaman yg memerlukan daya tahan yg kuat. Alhamdulillah dpt bertahan selama 8bln turun naik perahu, kapal terbang ulang alik ke semenanjung.

SELEPAS BERSALIN- Masih mengamalkannya utk kelihatan cantik dan dalam proses kuruskan badan. Pernah ditegur muka kelihatan berseri dan licin berbeza dr sebelumnya. Alhamdulillah. Anak yg lahir pn kelihatan putih, gebu dan mukanya takde ruam walaupun sedikit, licin dan bersih. Alhamdulillah dgn izinNya anak tak pernah sakit smpi skrg.




Haaa,apa tunggu lagi,jomla order.. Bulan Mac merupakan bulan PROMO ESP BUY 6 FREE 1 and FREE MEMBERSHIP.. Lekaih-lekaih share dengan adik-beradik,sanak-saudara,jiran tetangga dan dapatkan PROMO yang hebat ni.. Jangan tunggu lama-lama tau,kang habis pulak stok..

** These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases **

♛❋ Untuk keterangan lanjut tentang produk shaklee  ,boleh hubungi saya ♛❋



Call/Text/Whatsapp : 0199582426/0129827229
BB Pin : 24EBB405
COD : Jelawat-Bachok-Kubang Kerian-Wakaf Che Yeh

Salam Sayang, Ummi Naufal =)

Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016