Thursday, 13 March 2014

SET BAJET PENYUSUAN | ESP + ALFAFA COMPLEX



** SET BAJET,TETAPI HASILNYA MEMANG MERIAH **

"Dulu nak dapat 10z pun susah,anak selalu meragam sebab tak kenyang dan suka bergayut. Kini dengan set bajet penyusuan,sekali pam dah boleh capai 8oz,baju basah kalau lambat pam atau beri susu pada anak. Yang paling best anak dah tak meragam dan kenyang. Alhamdulillah.."

Kenapa saya ramai ibu-ibu lain di luar sana memilih set bajet penyusuan Shaklee??

@ ESP + Alfafa Complex = Breast cepat bengkak lepas ambil 2 produk ni..saya terpaksa kurangkan dose sebab tak tahan dengan bengkak susu kalau anak terlewat menyusu.

@ ESP + Alfafa Complex = Membuatkan susu lebih pekat,hasilnya akan kurang meragam dan cepat kenyang walau menyusu dalam kuantiti yang sedikit.

@ ESP + Alfafa Complex = Meningkatkan penghasilan susu ibu,sekarang stok kat rumah dah banyak.

@ ESP + Alfafa Complex = Mengurangkan berat bdan..memang best !! Sebab ESP memberikan rasa kenyang yang lama sehingga mampu bertahan berjam lamanya. Manakala Alfafa Complex membantu menyahtoksinkan.




** These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases **



♛❋ Untuk keterangan lanjut tentang produk shaklee  ,boleh hubungi saya ♛❋



Call/Text/Whatsapp : 0199582426/0129827229
BB Pin : 24EBB405
COD : Jelawat-Bachok-Kubang Kerian-Wakaf Che Yeh

Salam Sayang, Ummi Naufal =)
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016