Thursday, 6 March 2014

Reward Diri Dengan Bonus Shaklee

Wehuuuuuu !! Benda yang nak akhirnya dapat jugak !! Bestnya..

eh sebenarnya dah lama nak share pasal entri kali ni,tapi asyik bz je,sebab tu tertangguh. Bukan nak share apa sangat,hanya nak share yang kita dah dapat beli phone baru hasil bonus Shaklee. Baru bebrapa bulan join dapat bonus dan terus beli handpone ni.

handphone bukan canggih dan mahal sangat,tapi kita bersyukur sebab tak perlu nak bodek en nazri suruh belikan kepada kita. 100% duit bonus shaklee kita ye.. rasa berbaloi sebab dapat apa yang nak dan guna duit sendiri.

Nak tengok rupa handphone kita ? Jengggg..jenggggg..

Memperkenalkan Lenovo A850.. memang best pakai handphone ni,sebab semua lengkap,dan yang paling best kameranya jelas. Okay la kan sebab boleh beli dengan duit sendiri, simpan bonus 2 bulan sahaja.. heeheheheee..



Sebab tu kita join shaklee. Hanya dengan Shaklee yang mampu merealisasikan impian kita. Bisness Shaklee memang best sebab sistem yang adil . Bisness macam ni la yang kita nak. Selagi orang tu berusaha mereka akan dapat banyak keistimewaan daripada Shaklee.

Nak join team nira ? Jom dan mulakan langkah pertama anda dengan hubngi nira. :)

♛❋ Untuk keterangan lanjut tentang produk shaklee  ,boleh hubungi saya ♛❋



Call/Text/Whatsapp : 0199582426/0129827229
BB Pin : 24EBB405
COD : Jelawat-Bachok-Kubang Kerian-Wakaf Che Yeh

Salam Sayang, Ummi Naufal =)
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016