Wednesday, 19 March 2014

Petua Awet Muda dan Cantik Seperti Ayu Raudhah

Umum tahu antara selebriti yang hot dan cantik di Malaysia sekarang ini adalah si cantik manis,Ayu Raudhah. Ayu Raudhah adalah isteri kepada pemain Bola Sepak Malaysia iaitu Mohd Zaquan Adha Abdul Razak dan adik kepada Rozita Che Wan. Sudah pasti seorang "public figure" tentulah ramai yang perasan tentang kecantikan dan keayuan pelakon cantik manis ni. Ramai yang tertanya apakah petua untuk kekal awet muda dan cantik macam Ayu Raudhah ?Petua Awet Muda dan Cantik

Menurutnya Ayu Raudhah,beliau seorang yang menjaga pemakanan. Terutamanya dalam hal-hal yang berkaitan dengan pengambilan nasi (karbohidrat). Beliau secara konsisten mendisiplinkan diri untuk tidak mengambil nasi secara berlebihan kerana menurutnya beliau seorang yang mudah naik berat badan jika tidak dijaga dengan teliti. Oleh sebab itu,beliau cenderung untuk tidak mengambil nasi secara berlebihan.

Selain itu,ibu muda dengan berat lebih kurang 49 kg ini juga sentiasa mendisiplinkan diri dengan mengamalkan senaman bangkit tubi secara konsisten sebanyak 50 kali sebelum tidur. Tujuan senaman bangkit tubi itu adalah untuk mengekalkan bentuk tubuh badan dan memastikan tubuh sentiasa cergas membakar kalori yang berlebihan dalam badan.

Uniknya apabila ditanya tentang awet mudanya,dia juga berkongsi rahsia tentang supplemen tambahan yang diambil supaya beliau kekal sihat dan kelihatan awet muda.

"Selain dari mengawal pemakanan,saya juga turut mengamalkan minuman kesihatan iaitu sirap Shaklee" ujarnya ringkas.


Sirap Shaklee atau Sebenarnya Vivix ShakleeSebenarnya sirap Shaklee yang dimaksudkan oleh Ayu Raudhah itu adalah supplemen kesihatan Shaklee yang dikenali Vivix Shaklee. Juga dipanggil sebagai "Tonik Ajaib" yang membantu meningkatkan kesihatan tubuh secara menyeluruh.

Vivix Shaklee adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan Polifenol. Ia kandungan adalah hasil campuran "Polygonum Cuspidatum,Anggur Muscadine,Elderberi,dan "Purple Carrot " yang mengandungi kandungan Polifenol yang tinggi. Polifenol adalah sebatian tanaman yang mempunyai ramuan yang kaya dengan antioksidaan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Vivix bagus untuk memperbaiki sel,menghapuskan radikal bebas,dan memperbaiki DNA sekaligus mengembalikan keremajaan kepada tubuh dan anda akan merasai 20 tahun lebih muda dari usia !

** These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases **
♛❋ Untuk keterangan lanjut tentang produk shaklee  ,boleh hubungi saya ♛❋Call/Text/Whatsapp : 0199582426/0129827229
BB Pin : 24EBB405
COD : Jelawat-Bachok-Kubang Kerian-Wakaf Che Yeh

Salam Sayang, Ummi Naufal =)

0 comments: