Wednesday, 5 March 2014

Kenapa Baru Sekarang ??

Macam marah je kan tajuk kat atas tu ? Haaa,sebenarnya memang marah,marah kepada diri sendiri. Kenapa baru sekarang terhegeh-hegeh nak join Shaklee ? Kenapa tak dari dulu ? Soalan tu Nira selalu tanya kepada diri dan kadang-kadang rasa menyesal sebab tak join masa mula-mula kenal dengan produk shaklee. 2 tahun nira membazirkan masa dengan hanya melihat orang lain buat bisness ni dan rata-rata semua dah berjaya (orang yang nira kenal..hehehhe). Dulu memang tak ingin ambil tahu pun pasal produk ni,harga pun rasa macam mahal je.

Tapi semua tu salah ! Salahhh dan sememangnya salah ! Sebab boleh dikatan 8/10 produknya harga mampu milik,untung berganda dan jimat ! Contoh yang diambil Vit C Sustained Release,hanya rm 92 (180tablet) dan boleh diambil sehingga 6 bulan. Tu harga runcit,harga BEST PRICE lagi lah untung !

Tapi Alhamdulillah sebab nira dah buat keputusan yang BIJAK iaitu join Shaklee pada 13 November 2013. Target dan impian Nira terlalu besar dan yakin hanya dengan Shaklee Nira boleh merealisasikan "IMPIAN BESAR" itu. Kalau kerja kerajaan pun rasanya impian itu tak mampu dan tak kan dicapai.

Shaklee menawarkan 3 c iaitu : CASH,CAR and CONVENTION.. nak tahu lebih lanjut boleh hubungi Nira ye.. (^-^)

psst : Jika anda diluar sana yang masih ragu-ragu untuk join member shaklee,nira sarankan lakukan sekarang ! Sebab menjadi satu kerugian dan kesilapan besar jika anda hanya makan,dan tengok je orang lain buat sebab dalam Shaklee anda semua boleh "BERJAYA" dan yang penting anda sanggup merasai kesakitan untuk mendapatkan kemanisan yang hebat !
Jom join team Nira, jalan dan formula akan ditunjukkan kepada anda dan anda sendiri mengaplikasikannya. Ayuh,lakukan sekarang.



♛❋ Untuk keterangan lanjut tentang produk shaklee  ,boleh hubungi saya ♛❋



Call/Text/Whatsapp : 0199582426/0129827229
BB Pin : 24EBB405
COD : Jelawat-Bachok-Kubang Kerian-Wakaf Che Yeh

Salam Sayang, Ummi Naufal =)
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016