Sunday, 23 March 2014

Kekalkan Kesegaran Pada Bulan Ramadhan

Ramadhan kian menjelang,mesti semua orang tak sabar-sabar nak menjalani ibadah puasa dengan sempurna. Apa taknya,jika kita buat ibadahy contohnya solat pada bulan-bulan biasa pahalanya cuma 1, tetapi pada bulan Ramadhan pahalanya di ganda sampai sepuluh kali. Macam dapat bonus je kan. Tapi bonus yang ini kekal tau,saham akhirat,pembantu diri menghadapi alam kekal abadi.

Shaklee ada menyediakan produk bagi membantu anda untuk mengekalkan kesegaran sepanjang hari pada bulan Ramadhan.

  • Energizing Soy Protein @ ESP
  • Performance Drink @ PD
Apa itu ESP ? Apa itu PD ?

ESP Shaklee
  • Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten.
  • Protein soya membantu mengurangkan kolestrol.
  • Mengandungi lima vitamin B penting,separuh daripada kajian menunjukkan yang soya membantu dalam mengawal kestabilan hormon semasa tempoh menopous.
  • Protein soya-bukan GMO ini dihasilkan di bawah satu program yang di gelar Identity Preservation Program (IPP),di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari proses menanam sehinggalah saat pemprosesannya.
Performance Drink

Penghilang Dahaga Untuk Juara

Penyahhidratan merupakan penyebab biasa bagi kelesuan dan tahap pencapaian yang kurang memberangsangkan bagi para atlet. Shaklee Performance Drink tebukti secara klinikal untuk menyokong tahap hidrasi berbanding air. Tambahan pula,performance drink mempunyai lebih banyak elektrolit dan menyalurkan lebih banyak tenaga berbanding jenama minuman hidrasi yang lain.

Campuran Elektrolit OPTI-LTYE proprietari dengan campuran unik karbohidrat kami dapat memberikan tenaga segera dan berkekalan bagi menyokong hidrasi optimun.

Terbukti Secara Klinikal
  • Mengurangkan kehilangan bendalir bagi meningkatkan hidrasi.
  • Memberikan spektrum elektrolit yang menyeluruh termasuk kalsium dan magnesium (bukan untuk jenama unggul)
  • Memelihara tahap gula dalam darah bagi mengekalkan keupayaan tenaga dalam meningkatkan stamina.♛❋ Untuk keterangan lanjut tentang produk shaklee  ,boleh hubungi saya ♛❋Call/Text/Whatsapp : 0199582426/0129827229
BB Pin : 24EBB405
COD : Jelawat-Bachok-Kubang Kerian-Wakaf Che Yeh

Salam Sayang, Ummi Naufal =)


0 comments: