Friday, 7 March 2014

Kecantikan Aset Wanita

Ramai lagi golongan ibu yang khuatir jika menyusukan anaknya,si ibu akan mengalami kekenduran payudara atau kata lain hilang keanjalan payudara. Adakah benar ini terjadi ?

Begitu juga ada segelintir wanita yang takut untuk melahirkan anak atas alasan ingin fokus pada kerjaya terlebih dahulu. Namun tidak dinafikan golongan kecil ini takut mengalami perubahan yang drastik terhadap bentuk tubuh badan selepas mereka melahirkan anak.

Sedarkah kaum ibu apabila melahirkan anak,warna aerola atau sekitar kawasan nipple akan berubah menjadi kehitaman atau gelap dan makin ramai anak dilahirkan makin gelap kawasan tersebut. Memang benar ada wanita yang melalui fasa yang sedikit getir apabila menyusukan anak,bentuk keanjalan payudara kendur namun tidak semua melalui fasa tersebut.

Jika kita mengambil langkah awal penjagaan makanan dan mengambil makanan tambahan yang bersesuaian mengikut keperluan tubuh badan serta penyusuan insyaAllah masalah perubahan warna puting dan kekenduran payudara dapat diatasi.

Anda harus percaya bahawa Vitamin E 400 iu bersamaan selenium dan ESP membantu mengatasi masalah itu.

Cuba baca petikan testimoni di bawah

"Then research pasal nak tambah susu tetiba jumpa blog Ita,tu yang try set F tambah ESP sebab masa tu baru beli vitamin dari Farmasi. Alhamdulillah, hari pertama amik ESP dengan Alfafa susu naik balik kepada 3oz dari hari sebelumnya 1oz. Masa tu minum ESP 1x sehari dan 2 biji Alfafa. Pikir nak jimat pun ada gak sebab baru renew roadtax dan ansuran keta :)

Lagi satu saya suka (segan nak bgtau ni) sbb nipple lepas bersalin anak pertama tambah gelap.. sampai anak ketiga ni lagi gelap..TAPI,sejak amik vitamin E dari Ita aritu nipple kurang gelap dan sekarang ni agak cerah (mcm masa belum kahwin).. Tak sangka plak vitamin E tu boleh mencerahkan nipple.. Plan amik untuk cantikkan kulit muka je sebab dah kusam,tapi result muka dah berseri sikit dari sebelumnya dan siap dapat benefit lain... :) "

ESP membantu menganjalkan bentuk payudara wanita terutama yang menyusukan anaknya. Semua ibu yang telah mencuba mengakui kebenarannya. Payudara mudah terasa berat jika anak lambat menyusu atau sesi perahan tertunda. Selain itu,payudara tidak mudah lembik dan hilang keanjalan. Namun,pengambilan secara konsisten membantu mendapatkan kesan yang lebih baik.

Energizing Soy Protein

shaklee bachok




  • Diperlukan untuk pembentukan sel baru
  • Kesihatan kulit rambut,kuku dan otot
  • Membekalkan tenaga dan dapat membakar kalori sebanyak 35%
  • Penting bagi kanak-kanak,ibu menyusu dan orang yang pulih dari sakit

Vita-E Complex
 

  • Menolong melawan penuaan pra-matang pada kulit
  • Anti-oksidan,menghalang kerosakan sel oleh radikal bebas
  • Menyokong prestasi otot dan mempercepatkan pemulihan sel
  • Mengurangkan risiko sakit jantung




** These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases **


♛❋ Untuk keterangan lanjut tentang produk shaklee  ,boleh hubungi saya ♛❋



Call/Text/Whatsapp : 0199582426/0129827229
BB Pin : 24EBB405
COD : Jelawat-Bachok-Kubang Kerian-Wakaf Che Yeh

Salam Sayang, Ummi Naufal =)


Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016