Saturday, 15 March 2014

Hilangkan Kelemumur Dengan Nourishing Scalp Treatment Shaklee

Kelemumur ? Pening mencari jalan penyelesaian ? Cara yang paling mudah,selamat dan berkesan dengan Nourishing Scalp Treatment Shaklee.


Bersaiz 59ml sebotol,merupakan produk penjagaan rambut dan anti kelemumur paling yang membantu anda merawat masalah rambut termasuklah rambut kelemumur.

Nourishing Scalp Treatment Shaklee menghilangkan kelemumur dengan serum yang amat mudah diserap oleh kulit bagi melancarkan peredaran dan menentang faktor persekitaran yang merosakkan kesihatan rambut disebabkan lelemumur rambut.

Menariknya Nourishing Scalp Treatment Shaklee mengandungi komposisi formula Scalp Health Complex yang tinggi. Formula Scalp Health Complex adalah gabungan 10 vitamin,mineral dan herba untuk menyihatkan rambut dan juga melebatkan rambut menawan anda dan menyelesaikan masalah rambut kelemumur.

Anda juga tidak akan menemui sebarang bahan kimia penjagaan rambut terutamanya untuk menghilangkan kelemumur yang boleh merosakkan rambut dan juga kulit kepala dalam tempoh jangka masa panjang.

Antara bahan-bahan yang digunakan dalam Formula Scalp Health Complex adalah ekstrak sweria dan halia untuk merangsang peredaran darah dan membekalkan tenaga untuk folikel rambut,mineral untuk kesihatan kulit kepala seperti kuprum,zinc,mangan serta vitamin A dan vitamin E yang bertindak sebagai antioksidan yang mematabolismekan kesihatan kulit kepala. Juga dilengkapkan dengan minyak daun pokok teh serta ekstrak teh hijau untuk menentang kerosakan oleh radikal bebas dan faktor persekitaran yang lain yang menyumbang masalah rambut kelemumur anda.♛❋ Untuk keterangan lanjut tentang produk shaklee  ,boleh hubungi saya ♛❋Call/Text/Whatsapp : 0199582426/0129827229
BB Pin : 24EBB405
COD : Jelawat-Bachok-Kubang Kerian-Wakaf Che Yeh

Salam Sayang, Ummi Naufal =)

0 comments: