Tuesday, 25 March 2014

Gambar tak edit ye,pakai yang original. Katanya tuan punya testimoni ;)



"Ingat lagi tahun 2011/2012 muka ni berminyak, berjerawat dan berparut. Masa tu hanya fikir nak kulit bersih dgn produk kecantikan luaran. Tapi tak menunjukkan sbrg kesan. Guna produk jenama yang bagus pun kalau kulit dalaman tak sihat, mmg sukar nak nampakkan kesan. Lepas kenal Shaklee, baru sedar nak kulit cantik di luar, sel dan tisu dalam kulit perlu sihat dahulu. Semenjak amalkan set kecantikan kulit tahun 2012, kesihatan kulit saya semakin baik, parut semakin pudar dan takde lagi jerawat. Anda pun perlu cuba!"

Suzie mengamalkan secara konsisten sejak dua tahun lepas vitamin C,vitamin E dan juga ESP Shaklee yang sememangnya superb !

Bulan March ni adalah bulan ESP..jangan lupa tau.. Ohyaaa tinggal beberapa hari je lagi bulan ESP akan berakhir. Jom dapatkannya hari ini juga !!



Jika anda ingin mendapatkan produk hebat ini boleh order melalui saya [ penghantaran seluruh Malaysi] atau ke cawangan Shaklee berdekatan dengan anda dan belilah menggunakan ID saya 1078451. Harga memang jimat.

** These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases **


♛❋ Untuk keterangan lanjut tentang produk shaklee  ,boleh hubungi saya ♛❋



Call/Text/Whatsapp : 0199582426/0129827229
BB Pin : 24EBB405
COD : Jelawat-Bachok-Kubang Kerian-Wakaf Che Yeh

Salam Sayang, Ummi Naufal =)
Post a Comment