Monday, 3 March 2014

Cara Buat Masker ESP Shaklee | Kulit cantik,sihat luar dan dalam secara semulajadi

Hai si cantik semua, bulan ni rasanya banyak entri pasal ESP Shaklee. Almaklumlah bulan MAC merupakan bulan PROMO ESP BUY 6 FREE 1.. hhaaaa gituuuukannn (^-^).

Kalau you all nak tahu dalam 1 canister ESP memang banyak khasiat,antaranya untuk kulit cantik,untuk ibu mengandung,untuk orang yang nak diet,untuk kesihatan secara menyeluruh untuk kesihatan you all laaa kira. So memang untung berganda sebab hanya 1 canister you all akan dapat berbagai kebaikan. Memang tak rugi dan ESP Shaklee boleh diminum oleh seisi keluarga !

Yang super duper best,ESP Shaklee 100% semulajadi dan tiada bahan kimia kat dalam tu. Kalau yang kat luar rasanya masih ada campuran beza sikit dengan banyak je. Dan sememangnya kita inginkan yang terbaik buat kesihatan kita,so pilihan yang terbaik adalah produk Shaklee.



Hari ni Nira nak share sikit bagaimana nak buat masker Shaklee ni dan you all boleh buat kat rumah ye. Dah tak payah nak beli produk-produk yang mahal dan hanya mengeluarkan kos tidak melebih dari RM150 untuk membeli ESP Shaklee ni.

Cara Buat Masker Yang Super Duper Senang. Anda hanya perlukan 2 bahan sahaja iaitu :
ESP & Yogurt (jangan yang ada buah okay)

Bahan-Bahan :

  1. ESP Shaklee (penting ye sebab dah namanya masker ESP,tak kan nak guna benda lain pula kan?)
  2. Yogurt (beli yang tanpa buah,kalau ada buah jugak,you pilih dan makan buah tu dulu..heeeehee)
Peralatan :
  1. Sudu Besar
  2. Mangkuk
Cara-Cara :
  1. Ambil 2 sudu besar yogur dan masukkan dalam mangkuk tadi.
  2. Kemudian ambil pula sesudu besar ESP dan gaulkan bersama dengan yogurt. Gaulkan sebati.
  3. Sebelum sapu pada muka,bersihkan muka dengan sempurna,biarkan kering dan sapukan masker tadi ke muka.
  4. Biarkan ia kering dan anggarkan selama 30 minit.
  5. Bilas dengan air bersih dan keringkan dengan tuala khas untuk muka.
  6. Lakukan setiap hari untuk kesan yang super duper ohsem.
InsyaAllah muka akan berseri,jerawat-jerawat semua pecut lari dan muka bebas dari kulit kusam,kering dan tidak bermaya. Selamat Mencuba.


** These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases **

♛❋ Untuk keterangan lanjut tentang produk shaklee  ,boleh hubungi saya ♛❋



Call/Text/Whatsapp : 0199582426
BB Pin : 24EBB405
COD : Jelawat-Bachok-Kubang Kerian-Wakaf Che Yeh

Salam Sayang, Ummi Naufal =)



Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016