Friday, 21 March 2014

Buat Duit Dari Rumah

"Jangan nangis,umi pergi kerja sayang"kataku pada anak kecil ku di depan pintu Taska.
Ya ALLAH berat mata memandang,berat lagi bahu memikul. Umi kalau ada kerja lain yang boleh dibuat dari rumah,pasti umi tak kan tinggalkan adik di Taska sayang.

Inilah keluhan biasa ibu berkerjaya. Dalam kerelaan terselit rasa keterpaksaan kerana meninggalkan si anak di Taska. Dalam melangkah kaki ke tempat kerja,hati masih merintih sayu mengenangkan episod yang perlu dilalui setiap hari bekerja. Belum masuk lagi terpaksa outstation. Bertambah parah apabila suami juga perlu outstaion,anak akan ditinggalkan di Taska atau rumah keluarga terdekat.

Alhamdulillah selepas mengenali Shaklee saya usahakannya menjadi bisness online. Saya nekad untuk menjadikan bisness ini di rumah sahaja. Tak perlu nak meeting setiap hari atau setiap minggu. Semuanya guna online. Tiada yang mustahil sebab internet dengan dunia tanpa sempadan.

Tak perlu menjual ? Hakikatnya pertukaran barang dengan duit kan di panggil jualan. Cuma ia tidak menekan pembeli. Jika ada yang berkenan dan berminat di hati mereka akan terus order melalui kami. Syukur kerana kami juga melakukan penghantaran ke seluruh Malaysia.

Dah menjadi trend kini ibu-ibu mahu bekerja dari rumah. Dapat uruskan anak-anak,dan suami sendiri.
Saya yakin menjadi impian ramai para ibu untuk bekerja dari rumah. Jom mulakan hari ini untuk dapatkan hasilnya lagi 1 tahun atau 2 mungkin atau 3 tahun akan datang. Bertindaklah untuk merealisasikan impian anda !


♛❋ Untuk keterangan lanjut tentang produk shaklee  ,boleh hubungi saya ♛❋Call/Text/Whatsapp : 0199582426/0129827229
BB Pin : 24EBB405
COD : Jelawat-Bachok-Kubang Kerian-Wakaf Che Yeh

Salam Sayang, Ummi Naufal =)

0 comments: