Tuesday, 18 February 2014

Testimoni Set Bajet Kurus : Alfafa Complex + Lecithin

Huhhhh !! Sakitnya hatiiii.. Panas je bila baca testimoni dari regular customer nira ni.. Bukan apa, sejak dia consumer Alfafa Complex dan Lecithin banyak perubahan yang dia alami..

Antaranya parut kat muka dah makin pudar,nurse-nurse kat tempat kerja semua tanya produk skincare apa yang dia pakai.. walhal dia hanya guna pencuci muka dan consume produk shaklee je.. nak kurus tapi dapat bonus muka cantik !!

alfafa complex dan lecithin


Bila nurse-nurse tahu rahsia dia,terus dorang order Alfafa Complex dan Lecithin, ada juga antara mereka yang order Alfafa Complex dan Omega Guard.. maklumla semua nak cantik, kurus untuk suami mereka kan..

alfafa complex dan lecithin


fuhh !! 3kilo tu beb turun berat badan.. betul-betul hebat laaaa.. Uishhh,tak kan nak baca je testimoni mereka,jom la try sendiri dan rasai kesannya.. Tips ekluksif akan diberikan kepada anda. Harga ? Confirm istimewa untuk semua pembeli saya..Moh le order sekarang, nanti raya you all akan dapat berat dan bentuk badan yang diinginkan.. Jom bertindak sekarangggg !!



** These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases **

♛❋ Untuk keterangan lanjut tentang produk shaklee  ,boleh hubungi saya ♛❋



Call/Text/Whatsapp : 0199582426
BB Pin : 24EBB405
COD : Jelawat-Bachok-Kubang Kerian-Wakaf Che Yeh

Salam Sayang, Ummi Naufal =)
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016