Tuesday, 18 February 2014

Kebaikan Produk-produk Shaklee : Meal Shake

meal shake shaklee

Perbezaan Shaklee

 1. Meal Shake Shaklee menyediakan hifangan lengkap dan asid amino serta nutrisinya mudah diserap untuk kegunaan seharian.
 2. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi - buah-buahan,sayur-sayuran kacang soya,lactalbunim (sejenis susu) dan lain-lain. 
 3. Lactalbunim adalah bahan yang terbaik dan mengandungi organisma protin yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam sistem tubuh dari peringkat bayi hingga ke orang dewasa.
 4. Ia mengandungi pelbagai nutrisi seperti immunoglobulin,lactoferrin,bacteriolysin dan sebagainya.
 5. Meal Shake Shaklee dihasilkan untuk semua golongan - bayi,pelajar,kanak-kanak membesar,ibu mengandung,para atlet,pengamal sayur (vegetarian),orang sakit,orang yang sibuk bekerja atau orang yang selalu mengambil makanan segera.
 6. Jika anda mencari sarapan pagi yang penuh berkhasiat, Meal Shake Shaklee merupakan pilihan bijak.
Kebaikan Utama Meal Shake Shaklee
 • Nutrisi Lengkap- Menyediakan 24 jenis vitamin,mineral dan zat perlu. Kekurangan pengambilan zat boleh menyukarkan kadar sarapan vitamin dan mineral oleh tubuh kita. Ia turut mengandungi lesitin soya  yang bekerjasama dengan vitamin larut lemak.
 • Membekal Nutrisi kepada Sel Tubuh - Kaya dengan protin (tidak mengandungi laktosa),membantu pembinaan sel-sel kulit,kuku,rambut,organ,,darah,imun dan lain-lain.
 • Membantu Tumbesaran - Mengandungi asid folik,biotin,kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses membesar.
 • Anti-Oksida - Mengandungi vitamin A,C,E,Zink,selenium yang merupakan agen anti-oksida yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan.
 • Mengembalikan Seri Wajah - Mengandungi vitamin B yang lengkap,zat besi dan cooper yang cukup untuk membina sel-sel darah merah yang sihat,sekaligus memberikan kompleksi wajah/kulit yang cantik.
 • Kelazatan Rasanya - Minuman yang lazak untuk diambil bersama fruktos semulajadi; penggantian segera terhadap kekurangan vitamin,mineral dan juga tenaga. Tidak mengandungi sebarang pewarna dan gula tiruan. Lazat untuk dinikmati semua golongan.
Testimoni 1 : Penambahan berat badan sebanyak 3kg..

meal shake shaklee


Testimoni 2 : Penambahan selera makan kepada anaknya..

meal shake


So bagi mereka yang ingin tambah berat badan,menambah selera anak dan lain-lain boleh try Meal Shake Shaklee.. hanya rm113.75 (sem).. nak harga diskaun ?? meh hubungi nira..
** These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases **

♛❋ Untuk keterangan lanjut tentang produk shaklee  ,boleh hubungi saya ♛❋Call/Text/Whatsapp : 0199582426
BB Pin : 24EBB405
COD : Jelawat-Bachok-Kubang Kerian-Wakaf Che Yeh

Salam Sayang, Ummi Naufal =)

0 comments: