Sunday, 16 February 2014

Kebaikan Produk-produk Shaklee : Get Clean Water

Apa Yang Ada Di Dalam Air Anda ?
Bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan anda sebenarnya boleh hadir dalam air minuman keluarga. Logam berat,pencemaran industri,racun perosak-bahan cemar berbahaya ini boleh memasuki bekalan air kita dan mempunyai potensi untuk mewujudkan cabaran kesihatan jangka panjang. Menurut Amerika Syarikat agensi perlindungan alam sekitar,air yang kita minum adalah bertanggungjawab sehingga 20% daripada pendedahan plumbum pada manusia. Dan laporan EPA menunjukkan bahawa sekurang-kurangya 13% daripada sistem rawatan air negara telah melanggar akta air minum yang selamat dalam setiap lima tahun yang lalu.

Memperkenalkan Get Clean Water

get clean water  • Get Clean Water adalah revolusioner baru-penapisan sistem water-filtration  pitcher disahkan oleh persatuan kualiti air (WQA) untuk mengurangkan sehingga 99% lead,serta berpuluh-puluh bahan pencemar lain yang boleh hadir dalam air anda dan mungkin berbahaya kepada kesihatan anda.
  • Multipatended Get Clean Water menggunakan blok pepejal karbon untuk menapis dan membersihkan air anda.
  • Setiap penapis air bersih mengendalikan 80 gelen air,dua kali ganda sebagai BRITA dan membeli 2,dan setiap penapis dibuat dari tempurung kelapa yang mampan karbon yang menggunakan proses zeroemission. Tambahan pula,ia adalah water-fltration pitcher pertama dengan sistem penapis karbon-blok yang boleh diisi semula,jadi kurang sisa akan ke tapak pelupusan.
Perbezaan Shaklee
  1. SELAMAT : "Menyingkirkan kandungan plumbum" dan banyak bendasing lain Get Clean Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.
  2. MESRA ALAM : Memelihara alam sekitar Get Clean Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama,di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi,setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.
  3. HANDAL : Lebih banyak air bersih pada setiap air masa Get Clean Water menghasilkan 303 litre (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dna berbahaya kepada kesihatan anda.
  4. PILIHAN BIJAK : Menjimatkan kos Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya bebrapa sen seliter sahaja,Get Clean Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penurasan tersebut tanpa perlu.


♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋Call/Text/Whatsapp : 0199582426
BB Pin : 24EBB405
COD : Jelawat-Bachok-Kubang Kerian-Wakaf Che Yeh

Salam Sayang, Ummi Naufal =)
0 comments: