Tuesday, 4 February 2014

Bahagia bila bersama Shaklee

Kalau dulu nak pergi wedding kawan ke,saudara ke memang susah sebab terikat ngan kerja. Nak apply cuti memang sedikit terhad. Tapi bila dah join Shaklee,semuanya berbeza. Berbeza dari segi masa,nak pergi mana-mana tak perlu nak apply cuti. Bila-bila masa pun boleh cuti..hehheee..Memang best !!

Sabtu lepas pergi majlis kawan..Memang happening sbb dia anak sulung,dan suaminya anak bongsu.. so bagi nira memang grand majlis dia.. Jemput layan gambar yang tak seberapa nak cun tu. (tapi gataiii nak upload jugak ^-^ )


** Ummi dengan Adam Naufal ** tunggu kawan datang jemput =)


** Kedua-dua adalah mak buyung..Tunggu masa nak bersalin je tu..Ishh sempat lagi ye korang makan gulai..hehehhehe **


** Ummi,Naufal & mummy syue**


** Ummi,Naufal & Cik ielah **


** Bergambar dengan pengantin **

Semoga anda kekal bahagia sehingga ke jannah. Amin..
** Cepat-cepat dapat baby ye,nanti boleh beli set hamil Shaklee.. kihkihkih =)

♛❋ Untuk keterangan lanjut tentang produk shaklee  ,boleh hubungi saya ♛❋



Call/Text/Whatsapp : 0199582426
BB Pin : 24EBB405
COD : Jelawat-Bachok-Kubang Kerian-Wakaf Che Yeh

Salam Sayang, Ummi Naufal =)


Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016