Thursday, 6 February 2014

10 Sebab Beli Dengan Keahlian Shaklee Sendiri Lebih Mengutungkan

Ramai yang beranggapan bila kita daftar jadi ahli Shaklee kita kena menjual.. Ishhhh tanggapan yang salah tu sebenarnya.

Hakikatnya ramai yang beli mula-mula niat makan untuk diri sendiri. Beli sikit demi sikit sehingga berulang (repeat order) dengan pengedar terpilih.

Asyik beli dengan orang je,kadang-kadang terdetik juga nak beli sendiri tanpa diuruskan oleh pengedar. Katanya jadi ahli Shaklee ni dapat untung ganjarannya. Betulke ? Haaaa..betul la tu =)

Secara asasnya,apabila anda berdaftar menjadi ahli Shaklee secara tidak langsung anda menjadi pengedar Shaklee.

Walaubagaimanapun,abaikan menjadi pengedar Shaklee itu sekiranya anda tidak bersedia menjadi pengedar Shaklee untuk selama-lamanya atau sementara waktu atau dengan kata mudah anda berdaftar hanya untuk makan sendiri tanpa paksaan atau syarat-syarat tersembunyi dari shaklee sendiri.

Bagi yang ingin mendapatkan keahlian shaklee untuk kegunaan sendiri (bukan berniaga),anda juga berhak mendapat ganjaran dari shaklee..antaranya :

  1. Bonus Tunai (Ringgit Malaysia) - sama ada melalui cek atau auto debit ke akaun anda oleh shaklee (shaklee yang beri,bukan pengedar shaklee)
  2. Layak dan berhak mendapat potongan harga sehingga 25% dari harga runcit.
  3. Bagi yang berdaftar keahlian shaklee dibawah saya akan diserap masuk ke kumpulan "hanya mereka yang terpilih" untuk medapatkan panduan dan tips-tips sebagai ahli shaklee.
  4. Anda bebas berkongsi pembelian pada harga rendah dari harga runcit kepada keluarga,saudara mara ataupun rakan-rakan anda.
  5. Anda bebas membuat pembelian secara "walk in" di cawangan-cawangan kedai shaklee yang berdekatan dengan kediaman anda.
  6. Tiada masa leceh atau kesesakan lalu lintas kerana anda boleh membuat pembelian terus secara atas talian shaklee2u.com. Perkhidmatan tempahan secara online boleh dibuat dalam tempoh 24jam sehari.
  7. Lebih menguntungkan dan menjimatkan apabila anda membuat belian promosi "Beli 6 percuma 1" dan kongsikan dengan keluarga atau rakan-rakan.
  8. Dengan shaklee2u.com anda lebih yakin dengan dan mengetahui status terkini jumlah pembelian dan bonus terkumpul anda.
  9. Anda juga dapat mengetahui tips-tips dan jadual makan supplemen yang dicadangkan.
  10. Bila-bila masa anda ingin berniaga,tiada modal tambahan dikenakan dan juga akan mendapat tunjuk ajar secara "online" dan "offline" dari saya dan juga kumpulan rahsia FB
ha,banyak kan ganjaran yang akan anda dapat jika mendaftar keahlian dengan shaklee walaupun untuk makan sendiri. Hanya bermodal rm75 (sem) untuk seumur hidup anda mampu menikmati pelbagai ganjaran yang ditawarkan oleh shaklee. Bagi mereka yang nak beli barang dan sekaligus berdaftar menjadi ahli anda hanya perlu membuat pembelian sebanyak rm 680 (anggaran 200uv). Lagi menjimatkan.Jadi mendaftarlah sebagai ahli shaklee sekarang untuk menikmati pelbagai ganjaran dan mendapat kebaikan daripada produk shaklee yang lain yang sememangnya 100% semulajadi dan bebas bahan kimia serta toksik yang memudaratkan.♛❋ Untuk keterangan lanjut tentang produk shaklee atau ingin menjana pendapatan dari rumah ,boleh hubungi saya ♛❋Call/Text/Whatsapp : 0199582426
BB Pin : 24EBB405
COD : Jelawat-Bachok-Kubang Kerian-Wakaf Che Yeh

Salam Sayang, Ummi Naufal =)


0 comments: