Tuesday, 14 January 2014

Untuk Rambut Sihat Menawan : Nourishing Scalp Treatment


Untuk menyokong persekitaran yang optimun untuk rambut yang sihat,semua jenis stress yang dihadapi oleh kulit kepala mesti ditangani. Mmeperkenalkan ramuan eklusif,yang diperolehi-secara-semulajadi Shaklee Scalp Health Complex,gabungan 10 vitamin,mineral,dan herba yang menyuburkan kulit kepala dan rambut.

  • Memberi tenaga kepada folikel rambut. Energizes hair follicles.Sweria dan Gingseng merangsang dengan bebuli rambut.
  • Panthenol menguatkan rambut dan merangsang kelembutan yang bersinar.
  • Melindungi dari pencernaan. Minyak dau pokok teh menyokong kebolehan semulajadi kulit kepala mengelak folikel rambut dari tersumbat. Antioksidan-Superoxide Dismutase (SOD),dan ekstrak Teh Hijau (Ekstrak Daun Camellia Sinensis)-melindungi dari stress persekitaran,emnjadikan kulit kepala rasa selesa.
  • Mengurangkan penampilan berminyak dan menggelupas dengan Zinc PCA,Vitamin B6,dan Saw Palmetto (Ekstrak Buah Serenoa Serrulata).
  • Melegakan Iritasi. (Ekstrak Teh Hijau Camellia Sinensis),Dipotassium Glycyrrhizate melegakan iritasi persekitaran dan menyokong keseimbangan smeulajadi minyak/kelembapan. Metabolismee kulit kepala seterusnya disokong oleh mineral kulit yang penting termasuk k]Kuprum,Zinc dan Manganese.
Prosante Nourishing Scalp Treatment menormalkan kulit kepala untuk menyediakan persekitaran untuk rambut yang lebat dan sihat. Manfaat perlindungan bertenaga Shaklee Scalp Health Complex- disampaikan didalam bentuk lembut dan rawatan intensif- akan mempertingkatkan sinaran,warna,ketebalan dan tekstur rambut dari masa ke masa.

Apabila terlalu banyak folikel rambut "berehat",penghasilan rambut baru dikurangkan. Rambut yang masih anda miliki tertakluk kepada kerosakan seterusnya oleh serangan persekitaran. Ini menjadikannya nampak nipis dan pincang,merasa rapuh dan lemah dan berkeadaan teruk. Rambut anda juga terdedah kepada kerosakan akibat kimia untuk mewarna,mengkerinting dan meluruskannya.

Nourishing Scalp Treatment merawat kepangkal masalah dengan serum derma-available merangsang peredaran,melindungi dari serangan persekitaran dan menyediakan ramuan yang menyuburkan kulit kepala.

Hasilnya adalah rambut yang kuat dari dalam -keluar proses kimia,tahan pecah dan mengekalkan ketebalan,lantunan dan sinar berkilau.
  • Terbukti mengurangkan rambut gugur sewaktu bersikat dan ketebalan semulajadi dan kuat,apabila digunakan.Mengandungi kompleks eksklusif  yang amat derma-tersedia yang diperolehi secara semulajadi didalam bentuk rawatan yang kuat untuk membantu rambut sihat tumbuh.
  • Formula tanpa bilasan cukup lembut untuk digunakan setiap hari bagi manfaat yang segera dengan hasil yang meningkat.
  • Diserap dengan segera dan tidak berminyak.
  • Bersih,bauan botani ; tiada haruman tambahan.
  • Keseimbangan pH dan selamat untuk semua jenis rambut,walaupun di perm atau di warna.

♛❋ Untuk keterangan lanjut tentang produk shaklee  ,boleh hubungi saya ♛❋

Call/Text/Whatsapp : 0199582426
BB Pin : 24EBB405
COD : Jelawat-Bachok-Kubang Kerian-Wakaf Che Yeh

Salam Sayang, Ummi Naufal =)

1 comments:

kisah si dairy said...

nak juga mencuba produk nie...