Thursday, 30 January 2014

Saya berada dihaluan yang BETUL

Hari ni teman BFF pergi interview untuk jawatan kosong di butik Fareeda yang bakal beroperasi di Kubang Kerian,Kota Bharu,Kelantan pada pertengahan Februari. Umum tahu yang Fareeda merupakan pengeluar tudung yang tersohor di Malaysia.
Sudah dijangkakan yang  ramai akan hadir pada interview sebab semua perlukan pekerjaan. Rata-rata yang datang dalam lingkungan 20an-40an. Ketika menunggu giliran teman untuk di interview seorang kakak ni tanya kepada saya.."adik dah kena interview ke?" hhehheee..saya senyum dan jawab pada dia yang saya bukan datang untuk interview tapi teman kawan je.. dia tanya lagi "kenapa tak minta kerja ni?".. saya cakap,sebab saya dah selesa dengan bisness Shaklee yang saya buat.

Saya dah taknak kerja dengan orang,taknak stress,taknak curi masa waktu kerja dengan buat bisness saya sendiri..duit yang saya dapat,saya nak bagi pada anak dan ia bukan dari sumber yang baik jika saya menggunakan masa bekerja saya untuk bisness saya. Works At Home Mom (WAHM) merupakan impian saya dari dulu lagi dan saya nak tengok anak membesar dihadapan saya. Alhamdulillah,dengan shaklee saya mampu mencapai impian itu. Sekarang saya sememangnya full time buat shaklee.. Saya bahagia dengan apa yang saya lakukan.

Uissshhhh..panjang pulak rasanya entri ni. dahla,jom tengok gambar Madam Rose yang comel ni.. =)


Di bawah ni gambar Fizo Omar selepas bagi ceramah (ceramah keee.. hehhehee) pada bakal di interview..


Saya mendoakan agar rezeki berpihak kepada kawan baik saya. InsyaAllah.. Amin =)
(kalau dia dapat boleh la beli tudung Fareeda dengan harga murah..hehhehehehe)

♛❋ Untuk keterangan lanjut tentang produk shaklee  ,boleh hubungi saya ♛❋



Call/Text/Whatsapp : 0199582426
BB Pin : 24EBB405
COD : Jelawat-Bachok-Kubang Kerian-Wakaf Che Yeh

Salam Sayang, Ummi Naufal =)

Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016