Wednesday, 15 January 2014

Pengedar Sah Shaklee Bachok

 Pemanggil : Assalamualaikum.. Ni Nira ke ?
Nira : Waalaikummussalam.. ye kak,Nira ni..kenapa ya ?
Pemanggil : Nira tinggal kat mana ? Akak berminat dengan produk shaklee,bagaimana akak nak dapatkannya ?
Nira : ohhhh,akak boleh order denga saya dan saya buat penghantaran kepada akak. Nak COD pun boleh,nak post pun boleh..
Rata-rata customer saya nak COD sebab katanya boleh kenal-kenal dengan saya..syukur jugak dapat customer yang sporting..

Ni baru nak cerita bagaimana saya bermula dengan shaklee..
Sebenarnya dah lama saya dengar produk shaklee ni,tapi wkatu tu saya tak ambil endah pun, sebab tak ramai lagi yang jual. Kalau buka FB pun boleh bilang dengan jari berapa orang je yang jual produk shaklee ni.. Awal November 2013 saya menggunakan produk shaklee dan produk pertama ialah Alfafa Complex.. Ternyata dalam Alfafa Complex saya dapat 19 kebaikan yang sememangnya bagus untuk diri saya.Antaranya membantu mencuci buah pinggang,melawaskan pembuangan,mengurangkan keletihan,menambahkan air susu saya,dan banyak lagi. Bila saya dah rasai sendiri saya suruh suami dan ahli keluarga saya mencuba produk shaklee ni. Ternyata semuanya dapat merasai kesannya sendiri. Bermula dari situ saya fikir,better aku jual produk shaklee sebab ramai yang dah kenal dengan produk ni dan jiran-jiran pun ramai yang ambil shaklee. (baru ku tahu sebenarnya yang diaorang ambil vitamin shaklee..hehhee)
So, pertengahan bulan November mula daftar ahli dengan membayar yuran keahlian rm65 dan postage rm 10 utk dapatkan starter kit shaklee. Alhamdulillah bulan pertama dah dapat cover balik duit yuran,memang happy bila dapat bonus pertama dengan usaha sendiri. Alhamdulillah =)



Bermula secara part time sebab masa tu saya masih bekerja dengan orang. Buat pun secara main-main,kadang-kadang sempat update,kadang-kadang tak sempat sebab kerja kedai fotostat,orang ramai. Biasa saya akan COD lepas waktu kerja dan balik pula lambat, saya fikir,memang tak ada masa nak buat 2 kerja dalam satu masa. So selepas minta pandangan ahli keluarga,saya resign dan memberi tumpuan 100% kepada bisness shaklee.



Awal Januari 2014 saya mula bekerja dirumah (Works At Home Mom) dan itu salah satu yang saya impikan kerana anak saya amat memerlukan perhatian daripada saya. Dengan shaklee,saya mampu menjana pendapatan sampingan hanya berada di rumah sambil melayan karenah anak teruna.. Best kan sebab tak payah nak bekerja di bawah orang,tak perlu nak stress,tak perlu nak minta cuti kalau nak pergi mana-mana dan macam-macam lagi yang boleh saya buat bila dah bekerja di rumah dan jadi CEO.. hihihik =)


Kenapa saya pilih Shaklee sebagai sumber pendapatan ?

1. Shaklee adalah syarikat vitamin yang telah lama berada di dalam pasaran. 
2. Yuran keahlian murah dan tidak membebankan sesiapa.
3. Harga produk murah dan jimat.
4. Bila dapat bonus,akan terus masuk ke dalam acc kita (kalau dulu dibayar melalui upline-kalau tak silap saya).
5. Produknya sentiasa selamat,sentiasa berkesan dan sentiasa mesra alam.

Bagi mereka yang nak join ahli dan nak tahu kelebihan menjadi ahli boleh baca disini
http://niraboutique90.blogspot.com/2013/12/menjadi-ahli-sambil-menjana-pendapatan.html


Jadi,bagi sesiapa yang nak mendapatkan produk shaklee dengan harga ahli atau nak COD (Jelawat,Bachok,Kubang Kerian,Kota Bharu dan Wakaf Che Yeh) boleh call dan buat temu janji dulu ya. =)
Jika anda berdekatan denga branch shaklee di mana-mana sahaja anda berada,boleh guna ID saya 1078451 untuk membeli vitamin shaklee dengan harga ahli. Memang jimat !!

Anda ingin sertai saya dalam shaklee ? Boleh mulakan langkah pertama anda. Saya tunjukkan jalan,anda follow je.

♛❋ Untuk keterangan lanjut tentang produk shaklee  ,boleh hubungi saya ♛❋

Call/Text/Whatsapp : 0199582426
BB Pin : 24EBB405
COD : Jelawat-Bachok-Kubang Kerian-Wakaf Che Yeh

Salam Sayang, Ummi Naufal =)
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016