Tuesday, 21 January 2014

Jom Jana Pendapatan Sampingan bersama Shaklee

Duit Tambahan Di Kala Keadaan Ekonomi Begini 

Renungan (Khasnya buat anak2 Shaklee saya/amnya buat pembaca blog saya) :

Apa yang Shaklee boleh bantu kita masa ekonomi tak berapa baik?

* Walau anda dapat RM100 sebulan pun, ia bantu utk bayar reload.

* Kalau dapat RM200, dapat bantu bayar duit sekolah anak tadika.

* Kalau dapat RM500 dapat juga bantu tampung duit rumah sewa.

* Kalau dapat RM1000, takde lah tersekat anak nak makan sedap sebulan sekali at least.

* Kalau dapat RM2000 dapat juga cari rumah sewa yang selesa.

* Kalau dapat RM10,000 dapat juga beli kereta idaman.

* Kalau dapat RM20,000 boleh resign dan kerja shaklee dari rumah.. macam kami

Ramai yg dah berjaya. U all anak2 saya yang lain tak nak ke?

Jom rebut peluang dapat duit tambahan di zaman ekonomi sekarang.. semua harga pakat naik, tapi YURAN KEAHLIAN Shaklee tetap SAMA. RM75 untuk pendaftaran seumur hidup. Berbaloi2 bila kita akan dapat berganda2 lebih dari itu.

Istimewa untuk anda yg berada di jelawat,bachok,beris kubor besar,kubang kerian,kota bharu,wakaf che yeh,kg kota dan kawasan berdekatan~ MENTOR SHAKLEE anda dekat dengan anda!


♛❋ Untuk keterangan lanjut tentang produk shaklee  ,boleh hubungi saya ♛❋



Call/Text/Whatsapp : 0199582426
BB Pin : 24EBB405
COD : Jelawat-Bachok-Kubang Kerian-Wakaf Che Yeh

Salam Sayang, Ummi Naufal =)
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016