Thursday, 12 December 2013

Vivix Shaklee Minuman Kesihatan Terbaik !!

Vivix adalah salah satu produk Shaklee yang merupakan Cecair Ajaib dan dipanggil sebagai ANTI PENUAAN @ TONIK MUDA REMAJA ( awet muda ). Ianya juga memberi sokongan sebagai ANTIOKSIDAAN.


** This product is not intended to diagnose,trear,cure or prevent any diseases. **

  • Vivix Shaklee merupakan revolusi penemuan dalam pemakanan polifenol. Ianya mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum,Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Unggu yang kaya dengan polifenol . 
  • Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan.
Kelebihan Vivix Shaklee
  • Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, sistem imun, dan sendi.
  • Memperbaiki tenaga sel - Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita tidak bertenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel dan Vivix membantu meningkatkan sel tubuh.
  • Mencegah penuaan di peringkat selular  - Setiap hari sel kita akan diserang dengan tekanan,diet tidak seimbang dan toksin alam sekitar. Lebih banyak serangan dihadapi, lebih tinggilah peluang mendapat penyakit berkaitan kesan penuaan yang bakal di hadapi. 
  • Memperbaiki DNA - Setiap hari,tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satu akibat radikal bebas),dimana akan menyebabkan proses penuaan berlaku dengan cepat. Vivix dapat membantu melambatkan proses penuaan dan melindungi sel DNA kita. Vivix sesuai di ambil oleh mereka yang baru menyelesaikan menjalani rawatan kanser,contohnya kimoterapi bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

Bagi ibu mengandung dan meyusukan bayi, vivix tidak boleh diambil oleh anda. 

Bagi mereka yang ingin tampil awet muda,cergas dan sihat boleh la mencuba Vivix Shaklee ini dan terutama mereka yang menghidap kencing manis dan darah tinggi sangat digalakkan untuk mengambil Vivix. Harga ISTIMEWA menanti anda.

Call/Text/Whatsapp 0199582426
BB Pin : 24EBB405
COD : Jelawat - Bachok - Kubang Kerian - Wakaf Che Yeh.

Salam Sayang, Ummi Naufal =)

0 comments: