Monday, 30 December 2013

Menjadi Ahli Sambil Menjana Pendapatan


Shaklee.. rasanya sudah tidak asing dalam kalangan kita semua. Sememangnya produk ini membantu ramai orang diluar sana merawat penyakit dan menjaga kesihatan mereka dengan baik. Bagaimana saya mula jatuh cinta dengan sahklee.. Ceritanya begini, saya merupakan seorang ibu yang masih menyusu anak, aktif bekerja dan cepat penat. Pada suatu hari,saya diperkenalkan oleh seorang penjual tentang satu produk iaitu Alfafa Complex Shaklee dan saya teruja untuk merasai kesannya sendiri. Alhamdulillah,selepas beberapa bulan mengambil secara konsisten badan saya tidak cepat letih,penghasilan susu saya juga cukup untuk anak menyusu. Daripada situ saya mula jatuh cinta denga produk-produk lain seperti Sustained Release Vitamin C, GLA Complex, DTX,Performance Drink dan banyak lagi.

Saya juga mengalukan anda semua untuk join sebagai partner saya di niraboutique90.blogspot.com dan menjadi sebahagian team EUPHORIA yang hebat. Bersams-sama kita jana pendapatan secara part time atau full time. Dengan Shaklee anda merupakan CEO dan YOU SIGN YOUR OWN CHEQUE. Anda juga sudah tidak perlu bekerja dibawah tekanan,semuanya rileks,santai-santai je dengan Shaklee.

Bagaimana nak daftar ahli @ nak menjadi pengedar sah shaklee ?
Anda boleh mendaftar dengan bayaran RM65 (Starter kit) dan bayaran pos RM10 untuk Semenanjung,RM20 untuk Sabah dan Sarawak. Atau membuat pembelian dengan 200uv (anggaran rm680) untuk mendapat keahlian percuma. Anda hanya perlu hubungi saya dan saya akan menguruskan keahlian anda.

Apa kelebihan menjadi ahli ?

  • Boleh membeli produk dengan harga ahli dan mengumpul point dalam bentuk UV.
  • Jika rajin untuk sharing kepada orang ramai tentang produk,dapat membantu anda meningkatkan point (jika pelanggan membuat pembelian)
  • Jika mencapai minimun 150uv (lebih kurang belian RM450 sebulan) boleh menukarkan UV dalam bentuk cash( lebih kurang dalam rm22.50). Kalau dapat banyak,maka makin banyak la cash yang kita dapat - YOU SIGN YOUR OWN CHEQUE.
  • Jika berminat secara serius bebisness,ada kelas disediakan. Juga blog dan group exclusive Euphoria Shaklee di FB.
  • Shaklee menawarkan 3C iaitu CASH,CAR (bonus kereta ) dan CONVENTION ( bonus percutian. Dalam dan Luar Negara/Umrah yang ditaja sepenuhnya oleh Syarikat jika cukup syarat).
Apa kelebihan mendaftar dengan kami ?
  • Sekiranya anda serius,anda akan dimasukkan ke dalam group exclusive tutorial kami untuk mendalami ilmu perniagaan,produk dan konsultasi kepada para pelanggan.
  • Kami menawarkan trainning dan guidance secara berterusan kepada anda, tidak kira dimana anda berada. Tidak perlu menghadiri kursus setiap minggu,tidak perlu meninggalkan anak kecil untuk buat biz ni,dan semuanya dihujung jari anda.
  • Dengan ilmu, disiplin,usaha dan kerajinan anda juga akan berjaya seperti orang lain.
Hanya kita yang mampu mengubah nasib sendiri dan keluarga, orang lain tidak boleh jika kita sendiri tidak mahu berusaha !.♛❋ Untuk keterangan lanjut,boleh hubungi saya ♛❋

Call/Text/Whatsapp : 0199582426
BB Pin : 24EBB405
COD : Jelawat-Bachok-Kubang Kerian-Wakaf Che Yeh

Salam Sayang, Ummi Naufal =)0 comments: