Monday, 18 November 2013

set Penyususan 3M shaklee TIPU ??

Wahhhh, isu panas ni .. Lagi PANAS daripada MELODI tu.. Jom kita baca sampai HABIS.


Ramai yang tertipu dengan set Penyusuan 3 M Shaklee. Nira pernah jumpa dalam facebook ada yang kondem set Penyusuan 3 M, ada yang cakap susu tak banyak, tak pekat selepas mereka mengambil SET PENYUSUAN 3M ni. Kebanyakkannya jumpa yang bagitahu macam tuuuu jeee..

Ya SET PENYUSUAN SHAKLEE 3M ini akan jadi "tipu" kalau apa yang kami berikan kepada anda tentang tip esklusif tapi anda tak buat. Memang la hasilnya gitu-gitu jeee. Cuba anda dengar apa yang kami sarankan dan apa yang kami suruh buat, InsyaALLAH susu anda kan meriah. Lagi satu, kalau nak tips eklusif jangan beli dengan sebarangan distributor yang tidak tahu menahu langsung dengan produk ni. Kalau anda beli dengan mereka,anda tidak akan mendapat tips eklusif seperti yang kami berikan kepada pembeli lain.

Untuk pengetahuan mummy semua, SET PENYUSUAN 3M ni buka "magic" tau, bila dah makan terus banyak susu atau baju dah basah sebab susu dah penuh. Nak ambil SET PENYUSUAN 3M Shaklee kena ada ilmu, kalau takde ilmu, tahu ambil je, memang takkan jadi.

Jom baca serba sedikit tentang SET PENYUSUAN 3 M SHAKLEE ni :

- Merupakan kombinasi Set B (Vita-Lea, B-Complex, Vita-C, Alfalfa Complex), OsteMatrix (Kalsium) dan Energizing Soy Protein (ESP)

- Set Breastfeeding 3M merupakan set yang paling laris, paling berkesan dan paling mendapat sambutan terhangat di kalangan ibu-ibu menyusu.

- Set ini mengandungi vitamin yang boleh membantu mempercepat dan menambah penghasilan susu ibu, sehinggakan para ibu yang mengambil set ini disarankan mengepam / menyusukan anak setiap 2 jam sekali atau ibu mungkin mengalami bengkak susu.

- Digalakkan untuk ibu-ibu yang baru mula nak kumpul stok

- Digalakkan untuk ibu-ibu yang penghasilan susunya sangat sedikit

- Digalakkan untuk ibu-ibu bekerjaya yang perlukan stok lebih untuk simpanan

- Digalakkan untuk ibu-ibu yang menyusukan anak sepenuhnya melalui botol susu (anak enggan direct feed melalui payudara)

- Digalakkan untuk ibu-ibu yang mengalami masalah penyusuan di mana si ibu menghadapi masalah penghasilan susu walaupun telah melakukan perahan setiap 2 jam dan minum air sekurang-kurangnya 3L sehari.

- Set ini jika diamalkan bersama-sama tips yang diberi adalah paling sesuai untuk ibu-ibu yang ingin melakukan relaktasi/ induce relactation (contohnya ibu telah berhenti menyusui anak atau ibu yang hendak menyusukan anak angkat). InsyaAllah penyusuan boleh dimulakan semula dengan syarat ibu mesti berusaha.

Kita lihat testimoni pengguna ni yang baru 2 minggu mengambil SET PENYUSUAN 3M :


NAK ORDER ??
Hubungi nira 019-958.2426 atau ADD FB : Nira Nazri atau
like pages : Naura Healthy Care.
ID SHAKLEE : 1078451
Konsultasi percuma akan di berikan

** This product is not intended to diagnosis, treat, cure or prevent any dieses **

Salam Kasih Sayang =)
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016