Thursday, 28 November 2013

NUTRIFERON Shaklee

Kenali apa itu NUTRIFERON ?

Nutriferon adalah interferon semulajadi di dunia yang hanya dipatern oleh Shaklee dan TIDAK dijual di kedai-kedai biasa.
Ia dihasilkan daripada 4 ekstrak tumbuhan ( biji labu,bunga sunflower,honeysuckle jepun dan biji plantagi ) yang mempunyai daya kebolehan mendorong pengeluaran semulajadi interferon tubuh.

Apakah Fungsi Interferon ?
1. Meningkatkan sistem imun dalam masa 3 hari.
- Interferon mampu merangsang dan meningkatkan secara keseluruhan sistem imun badan.

2. Melindungi dari influenza.
- Melindungi dengan berkesan daripada virus,microb termasuk selsema,flu,alergik dan influenza.

3. Meringankan stress dan kelesuan.
- Meringankan kemudaratan yang disebabkan keresahan,stress,kelesuan,dan gaya hidup yang sibuk.

Siapa yang perlukan NUTRIFERON ?
1. Mereka yang ingin kekal sihat.
2. Mereka yang mempunyai masalah kesihatan.
3. Individu yang selalu stress.
4. Ibu yang menyusukan anak.
5. Individu yang mengamalkan makanan secara tidak seimbang dan kehidupan harian yang aktif.
6. Mereka yang banyak travelling dan sentiasa bergerak.
7. Sesiapa yang mempunyai sistem imunisasi badan yang rendah ( Biasanya mereka ini mudah berjangkit apabila dikelilingi oleh mereka yang tidak sihat ).
8. Sesiap yang menghidap selsema,deman,kanser/asma.

6 Sebab kenapa mesti pilih NUTRIFERON.
1. Ia membantu meningkatkan kadar interferon didalam badan secara semulajadi - Saintis telah mengenalpasti interferon sebagai satu faktor penting penyumbang kepada sistem imunisasi oleh US Pakar imunisasi yang menjumpai interferon.

2. Ia dihasilkan oleh pakar imun, Dr.Yasuhiko Kojima,immunilogist dunia yang terkenal yang telah menemui interferon pada tahun 1954. Beliau telah membuat penyelidikan selama 40 tahun bagi mencari sebatian semulajadi untuk merangsang pengeluaran interferon dalam badan. Nutriferon shaklee adalah satu-satunya suplement perlindungan di US.

3. Campuran interferon dipaternkan - elemen-elemen tumbuhan penggalak. Nutriferon mempunyai MACH, 1 campuran interferon daripada ekstrak tumbuhan yang telah dipaternkan formula eklusif yang mengandungi ekstrak labu,ekstrak sunflower,ekstrak benih Asian Plantain dan ekstrak Japanese Honeysuckl.

4. Di sokong oleh 4 kajian klinikal ke atas manusia, - Ujian klinikal ini mengesahkan kesihatan luar biasa dan sokongan imunisasi hasil manfaat daripada campuran ekstrak proprietari yang ditemui didalam Nutriferon.

5. Formula eklusif yang dilindungi oleh 3 patern - Nutriferon disokong oleh 3 patern dan hanya boleh didapati melalui shaklee dan Independent Distributor Shaklee sahaja. Formula yang unik,dan berpatern ini hanya eklusif di shaklee.

6. Ia dibuat menurut sistem piawaian kualiti yang terbaik - Ia telah melalui ujian sistematik yang ketat untuk keselamatan,kesucian, potensi dan prestasinya.

** Cara pengambilan untuk orang deman,selsema,ingin kekal sihat,dewasa,kanak-kanak adalah berbeza. Konsultasi percuma khas untuk pelanggan saya.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos,merawat,menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.*

Nak order ?
<3 Call/text/whatsapp : 0199582426
<3 FBhttps://www.facebook.com/aniramustapha
<3 Fanpagehttps://www.facebook.com/Naurahealtycare?fref=ts
<3 Pin BB : 24EBB405
<3 COD : WAKAF CHE YEH, BERIS KUBOR BESAR,BACHOK, JELAWAT

Salam Sayang | Nira0 comments: