Saturday, 23 November 2013

Masalah HB Rendah. Apa Cara Mengatasinya ?

Ramai ibu yang mengambil vitamin dari klinik/hospital tapi gagal menyelesaikan masalah Hb rendah mereka. Dulu,saya salah seorang daripada mereka. Saya mengambil Obimin Pluz dan minum susu 2 gelas sehari tetapi masalah Hb rendah tetap ada. Kemudian masalah Hb rendah saya berjaya di atasi kurang daripada 1 minggu. Apa yang saya lakukan??

Akhirnya saya mencuba supplement shaklee untuk ibu hamil. Tidak sampai 2 minggu bacaan Hb saya naik ke paras normal dan tidak pernah turung lagi semenjak saya mengamalkan supplement shaklee ni. Apa yang saya perasan lagi lepas saya amalkan Set kehamilan ini , badan rasa bertenaga , sakit pinggang dah tak ada, dan dah tak muntah-muntah, pening-pening pun dah tak rasa dan yang paling best saya lawas. Dulu sebelum ambil vitamin Shaklee ni 2,3 hari buang sekali, tapi sekarang 2-3 kali buang air besar sehari. Perut pun ceria je.


** This product is not intended ti diagnose,treat,cure or prevent any diseases. **
Nak Order ?? Hubungi saya 0199582426
atau ADD FB : https://www.facebook.com/aniramustapha
atau PM ADMIN : https://www.facebook.com/Naurahealtycare?fref=ts

Salam Sayang =)


Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016