Wednesday, 20 November 2013

Kelebihan ESP Shaklee

Biasa dengarkan pasal ESP ni? Kalau tak pernah dengar tu mesti anda jarang buka facebook dan internet.. heeeee ( jangan maraaaa yeeee ^-^ ).. Okay entri kali ni khusus untuk mereka yang tak tahu pasal ESP dan ingi tahu tentang produk ni, cuba baca info dibawah dan gerenti anda nak cuba....

Ini adalah kelebihan ESP yang biasa anda dengar ;
** Membantu menghilangkan jeragat dan parut di muka ( jerawat juga tau ).
** Membantu melancarkan susu ibu.
** Membantu meningkatkan penghasilan susu ibu dengan lebih pekat dan banyak.
** Membantu badan ibu menghasilkan susu yang lebih pekat dan berkrim menjadikan bayi anda cepat kenyang dan kurang meragam.
** Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur.
** Cepat kenyang dan membantu dalam pengurusan badan anda ( ada customer saya yang hilan 7kg dalam masa kurang sebulan hanya dengan ESP ).
** Memberi tenaga berpanjangan kepada badan dan meningkatkan kesihatan tubuh secara menyeluruh.
** Membantu tumbesaran fetus dan memastikan kesihatan optimun bagi ibu mengandung.
** Membantu mempersiapkan badan ibu menyusu dengan lancar selepas bersalin.
** Untuk yang mengalami masalah kesuburan, ESP membantu membentuk tisu rahim serta sel ovum dan sel sperma yang sihat.

Tapi kalau kelebihan ESP setakat diatas, ada yang kata macam tak berbaloi je dengan harga kan ? Angkat tangan cepat sape yang rasa macam tu.. Cepat mengaku!**. Dah tu macam orang perempuan je boleh minum. Haaaa, jangan salah sangka ESP baik lelaki mahupun perempuan boleh amalkan. Tua,muda, belum berkahwin, dah berkahwin semua pun boleh tau. Bestkan. Jom kita intai lagi apa kelebihan ESP shaklee ni pada kesihatan tubuh badan secara menyeluruh.

1. ESP meningkatkan penyerapan protein, mengatasi masalah angin dan ketidakselesaan perut , mengatasi masalah gastrik.
2. ESP mengurangkan paras kolestrol dalam darah sebanyak 23%.
3. 60% kajian menunjukkan protein soya meningkatkan ketumpatan tulang.
4. 2 kajian menunjukkan pengamalan ESP dan vitamin E serentak merendahkan sehingga 40% LDL ( kolestrol buruk ) yang membawa risiko darah tinggi dan serangan jantung.
5. 4 kajian menunujukkan ESP menghalang LDL ( kolestrol buruk ) dari teroksida bagi mengelakkan risiko strok dan arteri tersumbat yang membawa kepada sakit jantung.
6. ESP menghalang pembentukan batu karang yang biasa dialami oleh lelaki.
7. ESP mengelakkan daripada kerosakan buah pinggang. Protein haiwan boleh merosakkan buah pinggang tapi protein dari soya akan melindungi buah pinggang.
8. ESP mengandungi kandungan protein lengkap dan isoflavene di mana isoflavene adalah bahan semulajadi yang diperlukan badan untuk melawan kanser.
9. Protein dan isoflavene dalam ESP bertindak serentak untuk menghalang sel tidak normal untuk terus membiak menjadi sel kanser.
10. Protein soya menghalang sel kanser dari merosakkan arteri dan menyerap nutrisi dalam badan.
11. Protein soya meningkatkan aktiviti sel darah putih yang merupakan sistem pertahanan badan kita dalam melawan serangan, penyakit dan jangkitan bakteria / virus.
12. Lysine dalam ESP jika diamalkan dengan Vitamin C mengurangkan risiko kanser usus dalam 90%.
13. ESP jika diamalkan dengan flavanoids mengurangkan risiko kanser payudara sebanyak 10x ganda.
14. ESP jika diamalkan bersama shaklee Carotomax dan Ostematrix mengurangkan pembiakan sel kanser sebanyak 10 kali ganda.
15. Protein ESP menggalakkan proses pemulihan sel rosak kepada sel sihat untuk fungsi badan yang sempurna.
16. ESP terbukti secara klinikal dapat mengekalkan tenaga berjam lamanya.
17. ESP membina sel otot, kulit dan hormon yang seimbang, menyokong sistem imunisasi badan, dan menyokong kesihatan jantung dan prostat ( lelaki ).
18. ESP mengawal "mood swing " pada wanita ketika PMS dan wanita menapous.

Haaaaa, banyak tak kelebihan ESP ni ?? Tersangattttlah banyakkan. Sebab itu jugalah ianya HOT PRODUK SHAKLEE. Pendek kata 1 canister berharga RM150 tu boleh dimakan seisi keluarga. Tapi kalau nak harga diskaun sampai 20% pun boleh.

Testi 1 : Susu yang pekat, lemak berkrim dan banyak untuk baby.



Nak order ? Hubungi saya 019-9582426
atau ADD fb : https://www.facebook.com/aniramustapha
atau PM ADMIN : https://www.facebook.com/Naurahealtycare?fref=ts


Salam Sayang =)
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016