Sunday, 3 February 2019

Meal Shakes : Tiada Lagi Sembelit,Selera Makan Pun Bertambah

Hidangan yang lazat,mudah di sediakan dan di gemari oleh seisi keluarga!

  • sarapan segera yang berkhasiat
  • lazat,sarapan segera yang mampu di beli
  • hidangan segera untuk para atlet
  • kudapan menarik pada bila-bila masa
  • hidangan yang ideal,rendah kolestrol,lemak dan sodium
Meal Shakes merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan. Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik. Juga,Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk asid amino pelru dan juga tidak perlu.

Manfaat utama Meal Shake Shaklee :

√ Nutrisi lengkap - menyediakan 24 jenis vitamin,mineral dan zat perlu. Ia turut mengandungi lesitin soya yg bekerjasama dengan vitamin larut lemak.

√ membekal nutrisi kepada sell tubuh- Membantu pembinaan sel kulit,rambut,organ,darah, imun dan lain2.

√ membantu tumbesaran - Mengandungi asid folik, biotin,kaya dengan kalsium dan magnesium yg diperlukan utk membina tulang dan sel2 utk proses membesar.

√ anti-oksida - mengandungi vitamin A,C,E,zink,selenium yg merupakan agent anti oksida yg bertindak melawan jangkitan dan melambatkan prose's penuaan.

√ mengembalikan Seri wajah - mengandungi vitamin B yg lengkap ,zat besi dan cooper yg cukup utk membina sel2 darah merah yg Sihat,sekaligus memberikan kompleksi wajah/kulit yg lebih cantik.

√ detoksifikasi - kaya serta serat larut utk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus.

√ kelazatan rasanya - minuman yg lazat,tanpa sebarang pewarna dan gula tiruan. Lazat dinikmati oleh semua golongan.

Siapa yang sesuai ambil Meal Shakes Shaklee??
  1. Semua kanak-kanak terutamanaya yang kurang makan atau yang sembelit/kanak-kanak obes.
  2. Juga sesuai untuk sesiapa sahaja (ibu mengandung,ibu menyusu,pesakit2 yang selepas menjalani pembedahan,mereka yang inginkan kulit cantik,mereka yang ingin kekal sihat).
  3. Mereka yang tidak gemarkan supplemen dalam bentuk tablet,kerana Meal Shakes didatangkan dalam bentuk serbuk. Hanya bancuh sahaja.
  4. Juga sesuai kepada mereka yang nak tambah berat badan.
BAHAYA KEKURANGAN PROTEIN

Berisiko untuk menghadapai masalah : anemia,penyakit buah pinggang,penyakit hati,ulser perut dan usus,penglihatan kurang baik,pengaliran darah yang tidak lancar,kolestrol tinggi,low blood sugar,tekanan darah rendah,saraf tidak stabil,kurang daya penyembuhan luka,ketahanan badan rendah terhadap jangkitan,kelesuan,penat,water retention.

TESTIMONI PENGGUNA






Cara Nak Order?
Hubungi kaknira terus untuk pembelian.

Kaknira, Shaklee Independant Distributor
Pengedar Aktif Shaklee
012-9827229
Klik Sini ; whatsapp
Continue Reading

Wednesday, 30 January 2019

PROMOSI VIVIX SEPANJANG BULAN FEB

Hai koranggggg! Sukacitanya kaknira nak share dengan korang promosi bulan februari best gilaaaa. Memang Shaklee ni saja je buat pengedar dan pengguna mereka meroyan. HAHAHAA.

Okay, sepanjang bulan 2 ni, sempena CNY ,ada promosi VIVIX. Paling best bila beli 2 botol Vivix korang layak dapat 1 angpau! Isk syiok sangattt! 

Bila bercakap pasal angpau ni,ofkos lah ada nilai kan? So, angpau ni bermula RM 30 hingga RM 475. Dapat hak RM 475 best kan?




Bukan dapat angpau je, malah korang akan banyak manfaat lain jika beli 2 botol vivix ni, antaranya,


  • Keahlian percuma (jimat RM 65)
  • Kos penghantaran percuma (jimat RM 10)
  • Cash back RM 38
  • 1 angpau (Berharga RM 30 hingga RM 475) 
  • papper bag comel gilaaa. 
Haa, kalau nak order sila bertindak cepat okay! Tekan saja gambar whatsapp kat blog ni. Terus masuk dalam kotak whatsapp kaknira.

hiks!
Continue Reading

Saturday, 26 January 2019

Cara Buat Bisnes Online Shaklee Tanpa Modal

Hai semua, dah berapa hari sebenarnya nak share dengan korang pasal entri kali ni. Tapi,makyong asyik bertangguh saja. Heeeee. 

Tahun 2019 adalah tahun terbaik untuk korang bermula. Mungkin ada yang sudah lama mengintai peluang bisnes yang ada dan mesra gitu contohnya hanya melalui online serta dari rumah saja. 


Kenapa perlu buat bisnes shaklee? Saya akan tunjukkan cara yang sangat mudah untuk memulakan bisnes ni tanpa menggunakan modal ribu riban yang boleh menjerat leher.

1. Tanpa Modal
Betul ke tanpa modal seperti yang dicanangkan oleh Pengedar Shaklee tu? BETUL, anda hanya perlu membayar yuran keahlian saja sebanyak RM 65 dan kos penghantaran RM 10. Anda akan dapat kit Shaklee ni.


2. Boleh terus bermula berniaga
Selepas urusan pendaftaran keahlian anda terus boleh bermula berniaga. Saya akan tunjukkan jalan dan beri bimbingan kepada anda.

3. Bimbingan diberi 
Jangan risau bila anda mendaftarkan diri di bawah Team saya. Saya secara peribadinya akan beri bimbingan kepada anda bagaimana hendak bermula untuk menjalankan bisnes ni. 



4. Stok sudah sedia ada
Bila dah jadi ahli shaklee,anda tidak perlu fikir kat mana nak dapatkan stok tersebut kerana semua sudah disediakan oleh Pihak Shaklee. Tugas anda hanyalah buat iklan dan ambil order saja.

Untuk mendapatkan stok ni,anda boleh membuat pembeliaan secara online atau walk in kat mana-mana branch yang sah sahaja.

5. Sistem Dropship
Sebenarnya,bisnes Shaklee ni umpama sistem dropship. Bila ada pelanggan yang buat pembelian,anda hanya selesaikan order mereka menerusi web khas Shaklee. Betul, bila dah berdaftar sebagai ahli,anda akan ada laman web sendiri dan anda tidak perlu fikirkan nak upah siapa untuk bina web kepada anda dan berapa kosnya. Semua sudah disediakan oleh kompeni. Mudahkan .

Shaklee Bachok

6. Hanya menggunakan telefon pintar anda
Anda tidak perlukan benda lain untuk menjalankan bisness ni,hanya sekadar anda punya telefon pintar. Kemudian,boleh akses internet dan dimana-mana saja anda boleh melakukanya.

7. Produk sentiasa mendapat permintaan ramai
Menjual produk shaklee ni,bukan seperti menjual produk viral yang sekejap saja permintaannya. Tetapi,produk yang sentiasa ada repeat order dari pelanggan. Ada sesetengah produk bermusim. Contohnya musim perayaan. Waktu tu je orang beli dan bila musim dah habis,orang akan beralih arah kepada produk lain. Berbeza dengan  produk Shaklee dimana mendapat permintaan tinggi setiap hari.

7. Berapa bonus Shaklee?
Mestilah ramai yang nak tahu kan? Jumlah bonus ni bermula 2 angka hingga 5-6 angka. Ia bergantung kepada usaha anda sendiri. Heeeee. Banyak usaha anda,banyaklah bonus yang anda akan dapat.

Contoh bonus yang ditawarkan oleh kompeni Shaklee ialah,

  • bonus peribadi
  • bonus leader
  • bonus kereta (tapi takdelah Shaklee bagi sebijik kereta. Bonus kereta dibayar dalam bentuk tunai setiap bulan)
  • peluang melancong dalam dan luar negara serta UMRAH.



Jom bertindak sekarang! Keluar dari zon selesa anda! Life begin at the end of your comfort zone!

Jika berminat nak sertai team saya boleh terus whatsapp 012-9827229
Continue Reading

Sunday, 20 January 2019

Promosi Januari 2019 : Energizing Soy Protein (ESP)

Rasanya belum terlambat lagi untuk kaknira update promosi sepanjang bulan Januari ni. Masih sempat if korang nak order. Tinggal beberapa hari je lagi duit gaji nak masuk. Kannnnnnn? Kannnn? HAHAHAA.

Bulan ni kita ada promosi ESP, rata-rata semua customer dah kenal apa itu ESP. ESP ni merupakan antara top suplemen dalam produk Shaklee. Femes sangat dah!

1. BELI 2 TONG ESP diskaun 5% . Jika order yang ni, korang hanya bayar RM 306 saja berbanding bulan biasa harga RM 322.50.

2. BELI 6 TONG ESP akan dapat PERCUMA 1 TONG! Fuh, sila lah grab 6 tong ni. Dapat free 1. Untunggg sangatttt tauuu.

Bukan tu je, if beli 6 ada lagi benefit lain yang akan dapat. Antaranya, 
  • Bayar dengan harga RM 774 saja berbanding harga biasa RM 1128.75.
  • Percuma keahlian Shaklee bernilai RM 65.
  • Percuma pengeposan bernilai RM 10.
  • Layak dapat bonus tunai dalam RM 37.50

Untuk tahu lebih detail pasal ESP boleh klik sini 


Kaknira, Shaklee Independant Distributor

Pengedar Aktif Shaklee

012-9827229

Klik Sini ; whatsapp
Continue Reading