Tuesday, 19 February 2019

Kebaikan Vivix Kepada Warga Emas

Sempena Vivix tengah promosi,ramai juga yang bertanyakan harga promosi sebab mereka nak hadiahkan kepada mak ayah. Entri kali ni, kaknira nak kongsikan kebaikan vivix kepada warga emas.

11 Kebaikan Vivix Kepada Warga Emas

1. Mudah ditelan - Biasanya mak ayah tak suka nak telan pil bagai ni. Bagi mereka ia sangat leceh. Jadi,Vivix ni dalam bentuk cecair. Senang untuk mereka ambil setiap hari. Rekomen dos 5ml saja.

2. Vivix membantu mengurangkan risiko Alzhiemer (nyanyuk) - Ada kajian menunjukkan Resveratrol dalam vivix membantu mengurangkan risiko nyanyuk.

3. Vivix membantu sakit gout - Vivix mempunyai anti-oksidan yang tinggi dan anti-radang. Sekaligus ia bantu mengurangkan rasa sakit dan bengkak pada sendi akibat gout.

4. Vivix memberi tenaga - Bila umur makin bertambah,tahap tenaga dalam badan kita juga akan lemah. Polifenol dalam vivix membantu meningkatkan tahap tenaga dalam   badan. Maka, badan akan lebih sihat,berstamina dan cergas.

5. Vivix membantu mengurangkan masalah sendi dan lutut - Kebanyakan mak ayah akan alami masalah sakit sendi dan lutut. Jadi, kita boleh berikan mereka vivix agar kesakitan mereka dapat dikurangkan sekaligus dapat menambahbaik dalam kesihatan mereka. Bila masalah ni dapat dikurangkan,mereka nak solat dan buat kerja pun dah takda masalah.

6. Vivix bantu melancarkan peredaran darah dan mengelakkan strok - Vivix bantu merangsang sel dan saraf pesakit strok agar aktif dan mampu berfungsi semula.

7. Vivix bantu mengurangkan kadar gula dalam darah - Polifenol dalam vivix boleh meningkatkan sensitiviti insulin dan merangsang insulin dalam badan.

8. Membantu mengurangkan rasa ketagih kepada rokok - Sel lidah dan tunas rasa yang dah rosak akibat nikotin dalam rokok akan direpair oleh vivix. Efeksnya, rasa rokok akan jadi pahit.

9. Vivix membantu mengurangkan risiko sakit jantung - Polifenol dalam vivix mengawal tekanan darah yang lebih sihat dan mengurangkan keradangan pada salur darah yang boleh membawa kepada masalah jantung seperti jantung tersumbat.

10. Vivix membantu warga emas mendapatkan kulit lebih muda dan tegang.

11. Vivix membantu menstabilkan hormon dan sangat disyorkan untuk wanita yang menapous.

Berita baik! Jika anda beli starter set,anda dapat menjimatkan duit sebanyak 10%. Sila grab sekarang sementara harga promosi. Sah sehingga 28 feb 2019 sahaja!!


JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam 
  • Selamat
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan sejak lebih 50 tahun lalu dan kini masih teguh berpegang kepadanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.

MENGAPA SAYA?
Saya ialah Kaknira merupakan pengedar Shaklee yang jujur,amanah dan mementingkan kesihatan anda. Hubungi kaknira supaya dapat bantu anda dan keluarga lebih sihat. Jadual pengambilan vitamin juga akan disediakan khas kepada anda dan keluarga. Konsultasi istimewa juga akan disediakan.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke Seluruh dunia samaada menggunakan khidmat Poslaju,Gdex,Citylink,Skynet dan lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat melalui akaun Maybank dan juga Cimb.

KAWASAN COD
Beris Kubor Besar, Sekitar Bachok, Jelawat, Gunong, Pengkalan Chepa, Kubang Kerian, Kota Bharu.

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat untuk menjadi pengedar shaklee dan menikmati bonus tunai dan lain-lain? Jom sertai team kami, #ThePrestigesGroup (TPG) yang mempunyai ahli aktif,kelas online percuma dengan masa yang fleksibal.

Jika berminat untuk pembelian atau pertanyaan boleh contact kaknira seperti detail di bawah.

Continue Reading

Sunday, 17 February 2019

8 Kebaikan Polifenol Kepada Kesihatan Kita

Sempena promosi Vivix masih berjalan, kaknira nak share dengan korang 8 kebaikan polifenol kepada kesihatan kita. 

Jom kaknira kongsikan.

1. RASA LEBIH BERTENAGA


2. KULIT KELIHATAN MUDA


3. JANTUNG LEBIH KUAT


 4. MEMBAIKI FLEKSIBILITI SENDI


5. MENGAWAL PARAS GULA


6. PENGLIHATAN MAKIN TAJAM


7. MEMBANTU MENGURANGKAN BERAT


8. RASA SIHAT BERPANJANGAN



Apa tunggu lagi,sila klik icon whatsapp untuk order promosi murah ni. Sangat jimat dan menguntungkan!


Continue Reading

Sunday, 3 February 2019

Meal Shakes : Tiada Lagi Sembelit,Selera Makan Pun Bertambah

Hidangan yang lazat,mudah di sediakan dan di gemari oleh seisi keluarga!

  • sarapan segera yang berkhasiat
  • lazat,sarapan segera yang mampu di beli
  • hidangan segera untuk para atlet
  • kudapan menarik pada bila-bila masa
  • hidangan yang ideal,rendah kolestrol,lemak dan sodium
Meal Shakes merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan. Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik. Juga,Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk asid amino pelru dan juga tidak perlu.

Manfaat utama Meal Shake Shaklee :

√ Nutrisi lengkap - menyediakan 24 jenis vitamin,mineral dan zat perlu. Ia turut mengandungi lesitin soya yg bekerjasama dengan vitamin larut lemak.

√ membekal nutrisi kepada sell tubuh- Membantu pembinaan sel kulit,rambut,organ,darah, imun dan lain2.

√ membantu tumbesaran - Mengandungi asid folik, biotin,kaya dengan kalsium dan magnesium yg diperlukan utk membina tulang dan sel2 utk proses membesar.

√ anti-oksida - mengandungi vitamin A,C,E,zink,selenium yg merupakan agent anti oksida yg bertindak melawan jangkitan dan melambatkan prose's penuaan.

√ mengembalikan Seri wajah - mengandungi vitamin B yg lengkap ,zat besi dan cooper yg cukup utk membina sel2 darah merah yg Sihat,sekaligus memberikan kompleksi wajah/kulit yg lebih cantik.

√ detoksifikasi - kaya serta serat larut utk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus.

√ kelazatan rasanya - minuman yg lazat,tanpa sebarang pewarna dan gula tiruan. Lazat dinikmati oleh semua golongan.

Siapa yang sesuai ambil Meal Shakes Shaklee??
  1. Semua kanak-kanak terutamanaya yang kurang makan atau yang sembelit/kanak-kanak obes.
  2. Juga sesuai untuk sesiapa sahaja (ibu mengandung,ibu menyusu,pesakit2 yang selepas menjalani pembedahan,mereka yang inginkan kulit cantik,mereka yang ingin kekal sihat).
  3. Mereka yang tidak gemarkan supplemen dalam bentuk tablet,kerana Meal Shakes didatangkan dalam bentuk serbuk. Hanya bancuh sahaja.
  4. Juga sesuai kepada mereka yang nak tambah berat badan.
BAHAYA KEKURANGAN PROTEIN

Berisiko untuk menghadapai masalah : anemia,penyakit buah pinggang,penyakit hati,ulser perut dan usus,penglihatan kurang baik,pengaliran darah yang tidak lancar,kolestrol tinggi,low blood sugar,tekanan darah rendah,saraf tidak stabil,kurang daya penyembuhan luka,ketahanan badan rendah terhadap jangkitan,kelesuan,penat,water retention.

TESTIMONI PENGGUNA






Cara Nak Order?
Hubungi kaknira terus untuk pembelian.

Kaknira, Shaklee Independant Distributor
Pengedar Aktif Shaklee
012-9827229
Klik Sini ; whatsapp
Continue Reading

Wednesday, 30 January 2019

PROMOSI VIVIX SEPANJANG BULAN FEB

Hai koranggggg! Sukacitanya kaknira nak share dengan korang promosi bulan februari best gilaaaa. Memang Shaklee ni saja je buat pengedar dan pengguna mereka meroyan. HAHAHAA.

Okay, sepanjang bulan 2 ni, sempena CNY ,ada promosi VIVIX. Paling best bila beli 2 botol Vivix korang layak dapat 1 angpau! Isk syiok sangattt! 

Bila bercakap pasal angpau ni,ofkos lah ada nilai kan? So, angpau ni bermula RM 30 hingga RM 475. Dapat hak RM 475 best kan?




Bukan dapat angpau je, malah korang akan banyak manfaat lain jika beli 2 botol vivix ni, antaranya,


  • Keahlian percuma (jimat RM 65)
  • Kos penghantaran percuma (jimat RM 10)
  • Cash back RM 38
  • 1 angpau (Berharga RM 30 hingga RM 475) 
  • papper bag comel gilaaa. 
Haa, kalau nak order sila bertindak cepat okay! Tekan saja gambar whatsapp kat blog ni. Terus masuk dalam kotak whatsapp kaknira.

hiks!
Continue Reading