Sunday, 20 January 2019

Promosi Januari 2019 : Energizing Soy Protein (ESP)

Rasanya belum terlambat lagi untuk kaknira update promosi sepanjang bulan Januari ni. Masih sempat if korang nak order. Tinggal beberapa hari je lagi duit gaji nak masuk. Kannnnnnn? Kannnn? HAHAHAA.

Bulan ni kita ada promosi ESP, rata-rata semua customer dah kenal apa itu ESP. ESP ni merupakan antara top suplemen dalam produk Shaklee. Femes sangat dah!

1. BELI 2 TONG ESP diskaun 5% . Jika order yang ni, korang hanya bayar RM 306 saja berbanding bulan biasa harga RM 322.50.

2. BELI 6 TONG ESP akan dapat PERCUMA 1 TONG! Fuh, sila lah grab 6 tong ni. Dapat free 1. Untunggg sangatttt tauuu.

Bukan tu je, if beli 6 ada lagi benefit lain yang akan dapat. Antaranya, 
  • Bayar dengan harga RM 774 saja berbanding harga biasa RM 1128.75.
  • Percuma keahlian Shaklee bernilai RM 65.
  • Percuma pengeposan bernilai RM 10.
  • Layak dapat bonus tunai dalam RM 37.50

Untuk tahu lebih detail pasal ESP boleh klik sini 


Kaknira, Shaklee Independant Distributor

Pengedar Aktif Shaklee

012-9827229

Klik Sini ; whatsapp
Continue Reading

PART 1 : BARANG KEPERLUAN BAYI KE HOSPITAL

Pejam celik,pejam celik dah tinggal 79 hari saja lagi kaknira bakal bersalin anak keempat. Rasa nervous tetap ada walaupun dah banyak kali push anak. Huhuhu. 

Biasalah,setiap proses meneran tu berbeza tiap orang anak and walau apa pun didoakan semoga dipermudahkan segala urusan nanti.

Okay korang, untuk entri kali ni kaknira nak buat checklist keperluan barang baby untuk bawa ke Hospital. Soon,kaknira akan share pulak untuk barang keperluan ibu. Semoga entri ni bermanfaat untuk bakal ibu yang nak bersalin nanti. Hiks!


1. Barang Bayi

Kaknira suka pack sesiap supaya mudah nak capai dan ia sekaligus memudahkan kerja orang yang jaga kita. Lagi satu ia bantu supaya beg kita tak bersepah-sepah. Hahaha. Ziplock ni kaknira beli kat Multiplastic (Lokasi berhadapan bangunan AEON MALL KOTA BHARU). If korang nak beli kat Daiso pun boleh. 

Setiap ziplock ni, kaknira akan letak 
- LABOUR ROOM = Baju lengan pendek dan seluar pendek jenis butang, set sarung kaki dan tangan, kain bedung dan pampers.

- WAD WAKTU MALAM = Baju lengan pendek dan seluar panjang jenis butang, set sarung kaki dan tangan, pampers. Bedung cycle je hak mana ada. 

- WAD WAKTU SIANG = Baju lengan pendek dan seluar pendek jenis butang, set sarung kaki dan tangan, pampers.

- BALIK RUMAH = Baju lengan pendek dan seluar pendek jenis butang, set sarung kaki dan tangan, pampers.

- Tuala dan Selimut.

Barangan Extra 

- Barut perut baby dalam 3 helai.
- Baju 2 pasang. (In case tak cukup,tinggal capai saja dalam ziplock)
- Pampers standby hak pek kecil. Biasa kaknira guna brand PETPET tapi tak beli lagi. Hehehe.
- Baby Care (Minyak Yuuyee, Losyen Herbal Blend)
- Baby Wipes.
- Botol Susu (wajib kosongkan breat walau anak direct breastfeed supaya elakkan saluran susu tersumbat dan susu penuh). 

Korang jangan risau,masih ada part 2 untuk barangan ibu. Harap sabar menunggu next entri. 


Kaknira, Shaklee Independant Distributor

Pengedar Aktif Shaklee

012-9827229

Klik Sini ; whatsapp


Continue Reading

Sunday, 30 December 2018

Youth Murah! Diskaun 10% Dengan Pembelian Starter Set!

Assalamualaikum Semua.

Sempena promosi Jom Shaklee,kaknira nak kongsikan salah satu set yang menjimatkan sebanyak 10% ada Starter Set YOUTH!

Set ini mengandungi 4 item penting iaitu,
- Pencuci Muka @ Luminous Gel Oil Cleanser 125ml
- Toner @ Perfecting Skin Toner 177ml
- Pelembap dan Pelindung UV @ Age Defense Moisturizer 50ml
- Krim malam @ Advanced Renewal Night Cream (Light) 50ml

Tunggu! Jangan stop pembacaan anda. Jom kaknira share lagi berapa penjimatan yang anda boleh buat jika order set ini sekarang.

Harga Biasa untuk 4 item ni adalah,

- Luminous Gel Oil Cleanser RM 193.75
- Perfecting Skin Toner RM 200
- Age Defense Moisturizer - SPF50 RM 206.25
- Advanced Renewal Night Cream RM 250.00 

Jumlah RM 800

Harga Promosi Jom Shaklee lebih Murah?

Ya. Betul. Harga lebih murah. Bukan tu je layak dapat diskaun 10% dan juga keahlian percuma! 

Bestkan?

Apa Kelebihan Jika beli pada tempoh promosi Jom Shaklee?

- Percuma yuran keahlian Shaklee RM 65
- Belian pada harga ahli RM 612 (JIMAT RM 188)
- Diskaun 10% (khas untuk ahli baru sahaja)
- Bonus tunai RM 29 (akan dikreditkan terus ke dalam akaun pada 14 hb)
- Percuma kos pengeposan (jimat rm 10)
- Percuma Youth Magnifying Mirror (bernilai RM 43)

Jumlah Penjimatan? Lebih RM300. 

Tunggu apa lagi? Cepat order dengan kaknira. Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan Starter Set Youth murah!


Sepintas lalu mengenai Youth.

LUMINOUS GEL OIL CLEANSER
3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya. Hadapi dunia dengan seri semulajadi anda.


PERFECTING SKIN TONER
Bebaskan kulit anda dari sel-sel kusam dan ejen pencemar persekitaran dan tunjukkan kepada dunia, diri anda yang lebih cerah, berseri. Lakukan lebih daripada biasa untuk membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisibersama dengan campuran vitamin penting, polifenol, dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang berseri.


AGE DEFENSE MOISTURIZER - SPF 50
Perlindungan untuk kulit anda adalah lebih daripada hanya melindunginya daripada sinaran matahari. Lindungi kulit anda lebih dari sekadar sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Vitamin dan Botani bernutrien melembapkan kulit anda dan menambahbaikkan penampilan kulit anda secara menyeluruh.


ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – LIGHT
Ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus, serta anti oksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan sel kulit anda semasa anda tidur. Campuran botanikal khas kami membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin, dan cerah.



Kaknira, Shaklee Independant Distributor
Pengedar Aktif Shaklee
012-9827229
Klik Sini ; whatsapp



Continue Reading

Sunday, 23 December 2018

Promosi Jom Shaklee 2019

Promosi #JomShaklee ni khas untuk mereka yang belum berdaftar sebagai ahli Shaklee. Tapi, untuk mereka yang dah lama jadi ahli Shaklee dan ingin grab promosi #JomShaklee ni boleh contact kaknira. Nanti kaknira semak samada keahlian korang masih wujud atau tidak. Jika da tak wujud maka korang boleh grab promosi ni. 


Apa yang ada dalam Promosi #JomShaklee ni?



Ada 3 set pilihan untuk membuat pembelian.

1. Set Wellness - Set ni satu keluarga boleh amalkan. So,apa yang ada dalam set ni?
- Anak-anak boleh ambil Omega Guard dan Meal Shakes.
- Sesuai untuk ibu berpantang/ menyusu / hamil.
- Untuk sakit sendi ambil Omega Guard dan Ostematrix.
- Untuk tambah berat badan boleh ambil Vitalea,B Complex dan Meal Shakes.
- Untuk energy boleh ambil ESP, Vitalea dan Coqtrol Plus.
- Alat pembersih serbaguna Basic h.


2. Youth Starter Set - Set penjagaan kulit wajah. Merawat kulit dari luaran dan dalaman. Hak penting 100% vegan maksudnya tidak diuji ke atas haiwan dan tidak menggunakan sumber haiwan.


3. Twin Pack Vivix - Paling hot! Ramai paling suka minum Vivix ni untuk jaga kesihatan mereka. Bukan hanya diambil oleh mereka yang ada sakit kronik saja. Mereka yang sihat lagi lah elok ambil Vivix sebab ia bantu baiki sel-sel badan supaya bertambah sihat.


Kelebihan Untuk Ahli Baru.

  • Mendapat keahalian percuma (jimat RM65).
  • Diskaun 10% setiap set.
  • Boleh membeli ketiga-tiga set ini dalam masa 60 hari. Tapi,terhad untuk 1 set sahaja pada setiap set.
  • Tapi, selagi stok masih ada.
  • Mendapat full point. Layak dapat cash back dan ianya akan dikreditkan terus ke dalam akaun anda!
Serius kaknira cakap,harga yang ditawarkan ni sangat murah dan berbaloi. Rugi rasanya jika korang terlepas sebab bukan selalu shaklee buat offer macam ni. Setahun sekali pun belum tentu. Jadi, pastikan korang rebut peluang keemasan ini tau. 

Cara Nak Order?
Hubungi kaknira terus untuk pembelian.

Kaknira, Shaklee Independant Distributor
Pengedar Aktif Shaklee
012-9827229
Klik Sini ; whatsapp
Continue Reading